Sustainability matters!

Het is zover, we hebben bij Gova de stap gezet. Vanaf heden is de milieubelastende natuurlijke bisabolol definitief vervangen door de duurzame kwaliteit.

We hebben een tijdje beide kwaliteiten aangeboden, maar vanaf nu is de Alpha-bisabolol natural niet meer beschikbaar via Gova.

Even herinneren waarom:

  1. Natuurlijke bisabolol is gemaakt uit bomen en is verantwoordelijk voor ontbossingen. De situatie is erger dan voor palmolie. Je moet een boom doden om deze bisabolol te maken. We willen hieraan niet meer meedoen.
  2. Bisabolife is gemaakt uit fermentatie van plantafval van de suikerproductie. Dus met deze kwaliteit ruimen we afval op.
  3. Bisabolife is actiever dan klassieke bisabolol
  4. Bisabolife heeft claim onderbouwing, wat je niet hebt bij klassieke bisabolol

We hebben aan onze marge gewerkt zodat we dit aan dezelfde prijs kunnen aanbieden dan alpha bisabolol natural. Het kan zijn dat onze concurrenten goedkoper zijn, maar voor ons zijn bomen belangrijker dan geld. We willen nog een beetje planeet overhouden voor onze kleinkinderen.

Post navigation

Contact US

We are

GOVA INGREDIENTS
Jac Jansensweg 7
4631 SL Hoogerheide,
The Netherlands

Call Us
+31/164.72.80.00 info@gova-benelux.com
Monday - Thursday
08.00 - 17.00
Friday
08.00 - 15.00
Send Message
The administrator of personal data is GOVA INGREDIENTS. The data entered in the contact form will be processed in order to answer the submitted question.